bg   en

Партньори

„ФЕНИКС 94“ ООД натрупа ценен опит, произвеждайки широка гама от многобройни артикули за различни международни клиенти и марки. Сред тях са Go Sport, Olympia, C&A, Quelle, Reebok, Nike, Marks & Spencer, Carrefour, Hema, Tschibo и др. Благодарение на работата за тези световно известни компании ние натрупахме много знания, което към днешна дата превърна компанията ни в лидер в своя бранш, а продуктите с марка ФЕНИКС 94 са синоним на високо качество и иновативност. Взаимоотношенията с международните ни клиенти повлияха положително и върху нивото на предлаганите услуги, помагайки ни да достигнем висока ефективност за много кратък период от време.

Знаейки, че значителна част от успеха е прогресът, ние инвестираме много усилия и средства в развитието ни като разширяваме капацитета си с максимална скорост. Това ни позволява да бъдем гъвкави и в състояние да откликнем на всички нужди на нашите настоящи и бъдещи клиенти.

Ние осъзнаваме, че качеството на продуктите и комфортът при носене са от първостепенна важност за нашите партньори и поради това предлагаме артикули, които са специални за всеки отделен клиент във всеки един смисъл на думата.

 

 

 

 

 

 

 

 

bamboo modal cotton climayarn coolmax thermolite merino prolen tactel teflon lycra coolcottonmax sanitized
Fenix94.com © Всички права запазени