Партньори

 

„ФЕНИКС 94“ ООД натрупа ценен опит, произвеждайки широка гама от многобройни артикули за различни международни клиенти и марки. Сред тях са Go Sport, Olympia, C&A, Quelle, Reebok, Nike, Marks & Spencer, Carrefour, Hema, Tschibo и др. Благодарение на работата за тези световно известни компании ние натрупахме много знания, което към днешна дата превърна компанията ни в лидер в своя бранш, а продуктите с марка ФЕНИКС 94 са синоним на високо качество и иновативност. Взаимоотношенията с международните ни клиенти повлияха положително и върху нивото на предлаганите услуги, помагайки ни да достигнем висока ефективност за много кратък период от време.

Знаейки, че значителна част от успеха е прогресът, ние инвестираме много усилия и средства в развитието ни като разширяваме капацитета си с максимална скорост. Това ни позволява да бъдем гъвкави и в състояние да откликнем на всички нужди на нашите настоящи и бъдещи клиенти.

Ние осъзнаваме, че качеството на продуктите и комфортът при носене са от първостепенна важност за нашите партньори и поради това предлагаме артикули, които са специални за всеки отделен клиент във всеки един смисъл на думата.